Muntii Apuseni

Datorită peisajelor sale unice, dar și a patrimoniului cultural în 2003, s-a născut Parcul Natural Apuseni. Parcul protejează cea mai bogată și interesantă faună subterană din țară. Urmele omului preistoric, precum și fosile de animale care au trăit în Epoca de Gheață au fost găsite în mai multe dintre peșteri, împreună cu populații rare de lilieci.
Relieful ceva mai blând i-au facut mai accesibili oamenilor motiv pentru care satele și cătunele sunt rasfirate aproape pe toată suprafața parcului adăugând un farmec aparte peisajului.
Nu întâmplător anul acesta în 2019, CNN a inclus Parcul Natural Apuseni în topul 20 a celor mai frumoase destinații din Europa

Satele și cătunele pretutindeni răsfirate oferă o vastă rețea de drumuri tocmai perfecte pentru străbătut cu bicicleta iar aici vorbim de Mountain Bike. Această combinație de poteci, drumuri, obiective face ca Parcul Natural Apuseni să fie unul din locurile noastre preferate de biciclit.
Anotimpurile clade sunt cele mai propice turelor de bicicletă in special in perioada aprilie– octombrie. Pentru detalii suplimentare si organizarea turelor ne puteti contacta.